....::::HeRo CiTy CoLLeGe::::....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

....::::HeRo CiTy CoLLeGe::::....

11 - TeaM-A

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----

4 posters
YazarMesaj
..::hatu::..
Çok iyi
Çok iyi

---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Empty
MesajKonu: ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----   ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Icon_minitimeÇarş. Şub. 06 2008, 12:22

Rasih hoca aradı yarın 6 da kamp başlıyomuşş...........bu mutlu haberi ilk ben vereyim istedim,çok sevindiniz dimi Very Happy Very Happy
http://www.besiktasjk.com
ArmageDDoN
Çok iyi
Çok iyi
ArmageDDoN

MesajKonu: Geri: ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----   ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Icon_minitimeÇarş. Şub. 06 2008, 15:13

la ben ösledim la valla Crying or Very sad Crying or Very sad Neutral

king king king king
Çok iyi
Çok iyi

MesajKonu: Geri: ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----   ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Icon_minitimePerş. Şub. 07 2008, 01:14

ya bende senin gibi bi kampı özlemek isterdim,la aslında sen de haklısın bunlardan uzaklaşınca değeri artıyo sanırım..... Wink ama kanka atla gel yinede sana özel kamp yaparız burda...yada yazı bekle sana orda beşyıldızlı bi (çılgın) kamp ayarlarız....proğramın içeriğide çok basit....deniz,kum,biz ve onlar(kötüyüm ben Evil or Very Mad ) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
DarK_KnighT
Admin
Admin
DarK_KnighT

MesajKonu: Geri: ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----   ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Icon_minitimePerş. Şub. 07 2008, 04:37

Abi kamp özlenirmi yha Nazi kampı gibi a.q bizim kamplar.bunlar daha zulumkar nazilere göre hiç sosyal faliyet yok en aznıdan nazi kampındakiler işkence çekiyor bir spor faliyeti yani ama bizde oda yok a.q Mad Razz
http://team-a.darkbb.com
ArmageDDoN
Çok iyi
Çok iyi
ArmageDDoN

MesajKonu: Geri: ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----   ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Icon_minitimePerş. Şub. 07 2008, 05:43

NE OLURSA OLSUN LA ÖSLEDİM İŞTE

king king king king king
joga axi
OrTa
OrTa
joga axi

MesajKonu: Geri: ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----   ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Icon_minitimeCuma Şub. 08 2008, 06:33

tarihe bakınız bu gün normalde kamp var ama bn üstün kacma bercerisiyle bu mekandayım
Çok iyi
Çok iyi

MesajKonu: Geri: ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----   ---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO---- Icon_minitimePaz Şub. 10 2008, 03:33

e helal sana ozaman...abi niye kaçimki evimiz piyasaya sıfır....hem tv yok ama karşı apartman tv gibi anasını satim...şiddet içerikli görüntüler....+18 görüntüler...hepsi var....hem reisicumhur bey bizim apartumanın önünden geçiyrr.....üzerine atlamayı düşünüyom,,aşşa inene kadar delilk deşik olmassam beni tutcak abdullah bey söz verdi.... Very Happy

---KAMP YARIN AKŞAM 6 DA OKULDA OLMAK ÜZERE BAŞLIYO----
1 sayfadaki 1 sayfası