....::::HeRo CiTy CoLLeGe::::....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

....::::HeRo CiTy CoLLeGe::::....

11 - TeaM-A

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

recep ivedik

+2
melek
:::...bY_s!ns!_kR@L...:::
6 posters
YazarMesaj
Çok iyi
Çok iyi

recep ivedik Empty
MesajKonu: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeÇarş. Mart 12 2008, 09:37

beyler ve bayanlar recep ivedik e gittim görseniz bi komik bir komik gülmekten öldüm neredeyse ama bayanların gitmelerini pek tavsiyee etmem çünkü acayip gürültülü kahkaha atıyorlar bu da acaip sinir bozucu oluyoo
melek

melek

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimePerş. Mart 13 2008, 11:57

sen erkeklerle karıştırdın galiba arkadaşım bayanları Evil or Very Mad bende gittim bu filme filmde şahan oynadığı için tabiki güzeldi çok komikti ama bazı yerleri çok iğrençti yinede tavsiye ederim...
su perisi
OrTa
OrTa
su perisi

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeCuma Mart 14 2008, 08:51

ee melek arkadaşımız gitmiş bu filme demekki bi kızın gitmesinde bi sakınca yok...aslında bi arkadaşım gitmiş begenmemiş tıpkı emin gibi kızlar gitmesin falan demişti ama demekkki güzel bi film yani kızlarda gidebilir.........
mc_badking
İyi
İyi
mc_badking

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeSalı Mart 25 2008, 09:44

ya gidin tabi nolcak sanki bence çok güzel bi film sahanın klsına yakışmış
su perisi
OrTa
OrTa
su perisi

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeSalı Mart 25 2008, 11:05

yani gitmek mantıklı tabidee bazı arkadaşlar filme daha gitmeden filmi kötüleyince diosun gitmesemmi yaniii....... Exclamation
serseri kız
İyi
İyi
serseri kız

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeSalı Mart 25 2008, 11:08

ya kanka yaa geçti zaten cd sini alır evde izleriz artık. sinemaya da başka filme giderizzzz.nolcak ki yanii Very Happy
su perisi
OrTa
OrTa
su perisi

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeSalı Mart 25 2008, 11:15

demi kanka hayır belki izin vermez değilmi anlıyorum ben seni... Laughing tmm be alır ewde izleriz alıştık nasılsa korsana.... Laughing Laughing Laughing
serseri kız
İyi
İyi
serseri kız

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeSalı Mart 25 2008, 11:17

yok kanka yaa izin vermiolaarr. kendileri izliyolar tabi bize gelince yokk. nese yaa ben şikayetçi diilim de cd de korsan almayalım kanka orjinalll alak Very Happy Very Happy yalnız bi de şu var birlikte izlicez sölim.korkuyu komedi yaptım komedi nolur bilemem Laughing Laughing
sev.gi.h
OrTa
OrTa
sev.gi.h

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeSalı Mart 25 2008, 14:38

komedide artk komedilikten çıkar herade güler ne dersin daha fazla komik olur sanırım Very Happy Very Happy
serseri kız
İyi
İyi
serseri kız

recep ivedik Empty
MesajKonu: Geri: recep ivedik   recep ivedik Icon_minitimeSalı Mart 25 2008, 14:40

ya öle olur herhalde hilal. yani korku filminde milleti gülme krizine soktum. komedi de çıkamazlar herhalde.nese izlicez ve görcez. çok yakında Very Happy kanka haftaya izleyelim tmm mı. gülmeye hazır olun Very Happy Very Happy

recep ivedik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-