DarK_KnighT Admin
Mesaj Sayısı : 273 Kayıt tarihi : 01/02/08 Yaş : 34 Nerden : Adıyaman
| Konu: KarNeNin Acı HesaBı!!! Cuma Şub. 01 2008, 09:09 | |
| Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." | |
|
KINGMELO Çok iyi
Mesaj Sayısı : 306 Kayıt tarihi : 01/02/08 Yaş : 33 Nerden : RUSYA
| Konu: Geri: KarNeNin Acı HesaBı!!! Cuma Şub. 01 2008, 09:30 | |
|
En son tarafından Cuma Şub. 01 2008, 09:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
KINGMELO Çok iyi
| Konu: Geri: KarNeNin Acı HesaBı!!! Cuma Şub. 01 2008, 09:32 | |
| Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.." | |
|
KINGMELO Çok iyi
| Konu: Geri: KarNeNin Acı HesaBı!!! Cuma Şub. 01 2008, 09:56 | |
| Geçmiş zaman
Türkçe dersinde öğretmen sordu: - "Ben güzelim, dediğim zaman bu hangi zaman formundadır?" - "Geçmiş zaman öğretmenim." | |
|
fetchat
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 01/02/08 Yaş : 33 Nerden : K.Maraş
| Konu: Geri: KarNeNin Acı HesaBı!!! Cuma Şub. 01 2008, 10:06 | |
| | |
|
DarK_KnighT Admin
Mesaj Sayısı : 273 Kayıt tarihi : 01/02/08 Yaş : 34 Nerden : Adıyaman
| Konu: :D Cuma Şub. 01 2008, 10:56 | |
| Kankalar Tanışma kaynaşma bölümünde kendinizi tanıtın ayrıca h.g diniz hepinizi özledim lemm valla | |
|